Κάντε εγγραφή για να ξεκινήσετε της περιήγησή σας / Subscribe to start your tour

Προορισμοί

ΒΟΛΟΣ

Central Greece

Η μεγάλη χρωματιστή πόλη με το λιμάνι, με έκταση 2.636 τ.χλμ. και πληθυσμό περίπου  208.500 κατοίκους, με έναν από τους καλύτερους περιπάτους στην παραλιακή ζώνη με φόντο τα παραδοσιακά τσιπουράδικα με τους υπέροχους μεζέδες για όλη την παρέα, με τις ψαρότρατες, τα ιστιοπλοϊκά, και την ΑΡΓΩ σε περίοπτη θέση είναι το κέντρο του νομού Μαγνησίας.

Εδώ συμβαίνουν όλα όσα «πρέπει» να συμβαίνουν στο κέντρο της πόλης, με καταστήματα, υπαίθριες αγορές για ψάρια φρούτα και λαχανικά, με υπηρεσίες και ενημέρωση για όλα τα καλλιτεχνικά και με πολλά δρώμενα και υπαίθρια φεστιβάλ είτε στην παραλιακή ζώνη είτε στο πρώην κεραμοποιείο και πολυχώρο πλέον στο «Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Νικολάου & Σπυρίδωνος Τσαλαπάτα» το οποίο συμβάλει στην προβολή της  βιομηχανικής κληρονομιάς και ταυτότητας της πόλης..

Αφετηρία για το Πήλιο και κόμβος για το βορρά, προς τον Όλυμπο, τη Θεσσαλονίκη, και σε οποιαδήποτε πόλη της Θεσσαλίας,  πραγματικά δεν θα προβληματίσει τον επισκέπτη οποιαδήποτε εποχή και αν τον επισκεπτεί.

Χάρτης

Επίλεξε μια υπηρεσία σχετική με την περιοχή ΒΟΛΟΣ

 • Όλυμπος – Λίμνη Πλαστήρα – Μετέωρα (6 ημέρες)
  Όλυμπος – Λίμνη Πλαστήρα – Μετέωρα (6 ημέρες)
  14-17 Δεκεμβρίου
  από 1300.00 / άτομο
  Με μια ματιά Αυτό το 6ήμερο “bikeandhike” απευθύνεται σε όποιον ταξιδιώτη πιστεύει πως πρέπει τουλάχιστον να έχει κάνει κάτι παρόμοιο μια φορά στη ζωή του. Ξεκινώντας από το βουνό των θεών, τον Όλυμπο, όπου θα καταλάβει για ποιον λόγο οι αρχαίοι ΄Ελληνες πίστευαν πως εκεί ήταν σίγουρα η κατοικία των 12 θεών. Η εκδρομή συνεχίζεται με 2 ημέρες ποδηλασίας και εξερεύνησης στην λίμη Πλαστήρα – μια τεράστια λίμνη στα 750μ. υψόμετρο και 50 χλμ. διαδρομών στη γύρω περιοχή όπου η ομορφιά και το πράσινο είναι ιδανικές για ποδηλασία. Και για το τέλος φτάνουμε στα Μετέωρα, μια περιοχή αξιομνημόνευτης ομορφιάς γεωλογικά και θρησκευτικά, κάτι που μοιάζει να είναι ζωντανό σε κάθε σημείο του δρομολογίου, το οποίο έχει χαρακτηριστεί και τόπος παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς από την Unesco.
  Λεπτομέρειες
 • Volos City Cultural Tour (half-day trip)
  Volos City Cultural Tour (half-day trip)
  14-17 Δεκεμβρίου
  από 35.00 / άτομο
  Η επίσκεψη στο κέντρο της πόλης του Βόλου είναι η ευκαιρία για τους επισκέπτες να γνωρίσουν με το ποδήλατό τους την πόλη, να επισκεπτούν μουσεία, και να δουν ομορφιές και δρώμενα. Διάρκεια 3,5 ώρες Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο Καθημερινά, όλο το χρόνο
  Λεπτομέρειες