Κάντε εγγραφή για να ξεκινήσετε της περιήγησή σας / Subscribe to start your tour

Α2Ζ TRAVEL, Exclusive Services

photo1

Ήταν μετά από εκείνο το μοναδικό ταξίδι στην Πελοπόνησσο, με μια παρέα Γάλλων φίλων, που συνειδητοποιήσαμε πως σ΄ αυτή την απίστευτη εμπειρία που οδηγήσαμε τους φίλους μας, είχαμε άθελά μας ανακαλύψει μυστικούς τόπους, αυθεντικές άγνωστες γεύσεις και μυρωδιές, νιώθοντας για λίγο Πελοπονήσσιοι..

Ήταν τότε, που αποφασίσαμε πως αυτή είναι η πραγματική εμπειρία που θα ήθελε να ζήσει κάθε ταξιδιώτης που φτάνει σ‘ αυτό το μικρό κομμάτι γης, αυτή είναι η Αυθεντική Ελλάδα, η χώρα μας!

Έχοντας λοιπόν ως επαγγελματική εμπειρία ήδη την Φιλοξενία και τον Τουρισμό, μέσα από πολλές σημειώσεις, εκατοντάδες φωτογραφίες και μοναδικά ταξίδια, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτόν τον όμορφο Οδηγό.

Το A2Z travel θα σε οδηγήσει στην Αυθεντική Ελλάδα, τα πανέμορφα χωριά στην Ελληνική Ύπαιθρο, τα μικρά άγνωστα νησιά στο Ελληνικό Αρχιπέλαγος, την μοναδική φύση, την πεντανόστιμη τοπική Κουζίνα, την παράδοση, την Ιστορία, την Τέχνη και την Σύγχρονη Κουλτούρα.

Στο A2Z travel, η βαθιά γνώση των τόπων και η αφοσίωσή μας στην εξυπηρέτηση είναι στην διάθεσή σου, μοναδικές εμπειρίες ταξιδιού, έτοιμες να τις μοιραστούμε μαζί σου.

photo1
photo1

Θα βρεις την αποκάλυψη των τόπων και των συναισθημάτων, θα ακολουθήσεις το Ελληνικό Πνεύμα, θα νιώσεις την απλότητα και το μεγαλείο της Ελληνικής Γης.

Για λίγο καιρό, θα ζήσεις σαν ένας μικρός Σωκράτης, Θεοδωράκης ή Καζαντζάκης, θα εμπνευστείς και θα θαυμάσεις, θα νιώσεις «Ωραίος σαν Έλληνας» (Ν.Εγγονόπουλος, ποιητής – ζωγράφος), εμπειρία, που μόνο οι αληθινοί «ταξιδευτές» αναζητούν να ζήσουν.

Έλα μαζί μας σ’ αυτό το ταξίδι!