Φτιάχνουμε Γεμιστά Με Προϊόντα Από Την Φάρμα

Με μια ματιά
Μαθαίνουμε να μαγειρεύουμε «Γεμιστά» με τα υλικά που μας προσφέρει η εύφορη γη του Πηλίου. Ρίγανη, θυμάρι, μαϊντανός και πολύτιμο έξτρα παρθένο πηλιορίτικο ελαιόλαδο απογειώνουν γευστικά το φαγητό μας.
Μαθαίνοντας να κάνουμε ελληνικά παραδοσιακά «Γεμιστά»
Μαθαίνουμε να μαγειρεύουμε «Γεμιστά» με τα υλικά που μας προσφέρει η εύφορη γη του Πηλίου. Ρίγανη, θυμάρι, μαϊντανός και πολύτιμο έξτρα παρθένο πηλιορίτικο ελαιόλαδο απογειώνουν γευστικά το φαγητό μας.
Στρώνουμε ελληνικό τραπέζι και συνοδεύουμε τα γεμιστά μας με «στραπατσάδα», την γνωστή ελληνική ομελέτα με ζουμερή ντομάτα, φρέσκα αυγά από το κοτέτσι, και Ελληνική φέτα τυλιγμένη σε φύλο με αρωματικό μέλι Πηλίου.
Καλωσορίζουμε τον επισκέπτη με ζεστό τσάι «του βουνού» ή σπιτική βυσσινάδα, και κατά την διάρκεια του μαθήματος οι επισκέπτες μας έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ποικιλία από παραδοσιακούς μεζέδες και τσίπουρο από τα τοπικά αποστακτήρια.
Συνοδεύουμε τα «Γεμιστά» μας με σαλάτα εποχής και ντόπιο λευκό κρασί. Στο τέλος του μαθήματος αποχαιρετούμε τους επισκέπτες μας με αναμνηστικά δωράκια και δίπλωμα συμμετοχής.
2 - 20 άτομα
Γενικό media gallery
