Μαγειρικό Μάθημα - Μουσακάς & Σιμιγδαλένιος Χαλβάς

Με μια ματιά
Μαθαίνουμε να κάνουμε τον γνωστό ελληνικό μουσακά, ένα από τα πιο δημοφιλή ελληνικά φαγητά. Μαγειρεύουμε με όσο πιο απλά βήματα το ιδιαίτερο αυτό πιάτο που έχει ως κύριο συστατικό του την μελιτζάνα το οποίο και το ψήνουμε σε παραδοσιακό ξυλόφουρνο.
Μουσακάς και Σιμιγδαλένιος Χαλβάς
Μαθαίνουμε να κάνουμε τον γνωστό ελληνικό μουσακά, ένα από τα πιο δημοφιλή ελληνικά φαγητά. Μαγειρεύουμε με όσο πιο απλά βήματα το ιδιαίτερο αυτό πιάτο που έχει ως κύριο συστατικό του την μελιτζάνα το οποίο και το ψήνουμε σε παραδοσιακό ξυλόφουρνο. Μέχρι να ψηθεί ο μουσακάς ετοιμάζουμε συνοδευτικό κεφαλοτύρι σαγανάκι, και σας μαθαίνουμε τα μυστικά του σιμιγδαλένιου χαλβά.
Καλωσορίζουμε τον επισκέπτη με ζεστό τσάι «του βουνού» ή σπιτική βυσσινάδα, και κατά την διάρκεια του μαθήματος θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε ποικιλία από παραδοσιακούς μεζέδες και τσίπουρο από τα τοπικά αποστακτήρια.
Συνοδεύουμε τον Μουσακά μας με σαλάτα εποχής και ντόπιο λευκό κρασί. Στο τέλος του μαθήματος αποχαιρετούμε τους επισκέπτες μας με αναμνηστικά δωράκια και δίπλωμα συμμετοχής.
Minimum group of 2 participants, maximum of 20 participants
Γενικό media gallery
