Μαγειρικό Μάθημα - Παραδοσιακή Πίτα

Με μια ματιά
Μαθαίνουμε να ανοίγουμε φύλλο για παραδοσιακή ελληνική πίτα με τον παραδοσιακό τρόπο, στο χέρι, και την γεμίζουμε με φρέσκα λαχανικά και πολλά μυρωδικά, κατευθείαν από το αγρόκτημα και την ψήνουμε στον ξυλόφουρνο όπως τότε..
Ελληνική παραδοσιακή πίτα: το γευστικό και υγιεινό σνακ για όλες της ώρες της ημέρας
Μαθαίνουμε να ανοίγουμε φύλλο για παραδοσιακή ελληνική πίτα με τον παραδοσιακό τρόπο, στο χέρι, και την γεμίζουμε με φρέσκα λαχανικά και πολλά μυρωδικά, κατευθείαν από το αγρόκτημα και την ψήνουμε στον ξυλόφουρνο όπως τότε..
Μέχρι να ψηθεί η πίτα, φτιάχνουμε γευστικούς κολοκυθοκεφτέδες και δροσερή αρωματική σάλτσα γιαουρτιού με βότανα από το κήπο μας.
Καλωσορίζουμε τους επισκέπτες με ζεστό τσάι «του βουνού» ή σπιτική βυσσινάδα, και κατά την διάρκεια του μαθήματος οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παραδοσιακούς μεζέδες και τσίπουρο από τα τοπικά αποστακτήρια.
Συνοδεύουμε την πίτα μας με σαλάτα εποχής και ντόπιο λευκό κρασί. Στο τέλος του μαθήματος αποχαιρετούμε τους επισκέπτες μας με αναμνηστικά δωράκια και δίπλωμα συμμετοχής.
Minimum group of 2 participants, maximum of 20 participants
Γενικό media gallery
